La Marzocco GS3

Beschikbare configuratie

Onze ingenieurs bij La Marzocco wilden de meest geavanceerde technologie van La Marzocco vertalen naar een espressomachine voor thuisgebruik. De La Marzocco GS3 is uitgerust met het thermische stabiliteitssysteem van de La Marzocco Strada. Dit omvat een voorverwarmingssysteem, digitale PID-regelaar, verzadigde groepen, een dubbel boilersysteem en een digitaal display. Deze functies bieden een luxe platform voor het maken van espresso: alles wat u nodig heeft voor hoogwaardige espressobereiding thuis.

Onze toegewijde service staat altijd voor u klaar. We streven ernaar om uw koffie-ervaring te verbeteren en u te begeleiden op uw reis naar de perfecte espresso. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom!

Customize jouw La Marzocco GS3

 

We kunnen al uw dromen waarmaken. We maken gebruik van componenten van La Marzocco, RB Craft en Pantechnicon Design. Bekijk de Instagram-pagina’s van deze bedrijven om de mogelijkheden te ontdekken. Naast de standaardkleuren kunnen we uw La Marzocco GS3 poedercoaten of spuiten in elke gewenste RAL-kleur.

Product informatie

Dubbele boilers

Aparte boilers optimaliseren het zetten van espresso en de stoomproductie.

Tandwielpompen - alleen EP

Eén tandwielpomp per groep levert een stabiele drukregeling, waardoor het mogelijk is om drukprofielen te maken en te repliceren.

Onafhankelijke verzadigde boilers

Dankzij aparte verzadigde boilers voor elke groepskop kan de barista de temperatuur voor individuele koffies optimaliseren, waardoor thermische stabiliteit gegarandeerd is.

Dubbele PID (koffie en stoom)

Hiermee kun je de temperatuur van de koffie en de stoomboiler elektronisch regelen.

Pro Touch Stoompijp

Krachtige stoom en koel om aan te raken

USB - EP, AV, ABR

Dit maakt het mogelijk om de firmware te updaten (AV, ABR) of drukprofielen te uploaden en downloaden (EP).

Geïsoleerde ketels

Verminder het energieverbruik en draag tegelijkertijd bij aan de temperatuurstabiliteit.

Technische specificaties

Handgemaakt in Florence

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker. Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.
Play Video