La Marzocco Linea Micra

Ontdek de La Marzocco Linea Micra: uw compacte en gebruiksvriendelijke metgezel voor heerlijke espresso’s thuis, op elk moment van de dag. Met zijn krachtige prestaties is hij in slechts 6 minuten opgewarmd en staat hij altijd klaar voor uw favoriete koffiemomenten.

Onze toegewijde service staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om technische ondersteuning, onderhoud of het delen van kennis tijdens uw koffie-ervaring. Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking. 

La Marzocco Linea Micra custom

Customize jouw La Marzocco Linea Micra

We kunnen al uw dromen waarmaken. We maken gebruik van componenten van La Marzocco, RB Craft en Pantechnicon Design. Bekijk de Instagram-pagina’s van deze bedrijven om de mogelijkheden te ontdekken. Naast de standaardkleuren kunnen we uw La Marzocco Linea Micra poedercoaten of spuiten in elke gewenste RAL-kleur.

Product informatie

Dubbele boilers

Aparte boilers optimaliseren het zetten van espresso en de stoomproductie.

Tandwielpompen - alleen EP

Eén tandwielpomp per groep levert een stabiele drukregeling, waardoor het mogelijk is om drukprofielen te maken en te repliceren.

Dubbele PID (koffie en stoom)

Hiermee kunt u de temperatuur van de koffie en de stoomboiler elektronisch regelen.

Pro Touch Stoompijp

Krachtige stoom en koel om aan te raken

USB - EP, AV, ABR

Dit maakt het mogelijk om de firmware te updaten (AV, ABR) of drukprofielen te uploaden en downloaden (EP).

Geïsoleerde boilers

Verminder het energieverbruik en draag tegelijkertijd bij aan de temperatuurstabiliteit.

Technische specificaties

La Marzocco factory Italy

Handgemaakt in Florence

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker. Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.
Video afspelen