Al ruim 34 jaar de specialist in koffiebereiding op topniveau

Al ruim 34 jaar de specialist in koffiebereiding op topniveau

Ruim 34 jaar geleden gestart als lokale speler in de koffiebranche, is ESW inmiddels uitgegroeid tot landelijke vooraanstaande leverancier van A-merk espressomachines, koffiemolens, heetwatersystemen en diverse aanverwante apparatuur. Zowel voor de Professionele als Home markt. Naast kwalitatief hoogwaardige apparatuur biedt ESW vanuit haar eigen technische dienst in combinatie met een groot landelijk technisch netwerk de best mogelijke technische ondersteuning. Naast landelijk hardware leverancier fungeert ESW in de Zuid-Holland tevens als koffie partner voor de Horeca met een eigen bezorgservice.

Opgericht in 1990

ESW oprichter Henk Langkemper is een bekende verschijning in de Nederlandse en internationale kofffiewereld. Zijn imposante collectie klassieke espressomachines en connectie met de (inter)nationale baristawereld spelen hier een voorname rol in. De dagelijkse leiding van ESW is in handen van mede-eigenaar Arnold van den Kommer. Het ESW team bestaat uit geweldige medewerkers met een grote passie voor koffie, techniek en klantgericht werken. 

One-stop-shopping

Wat ESW uniek maakt voor veel van haar klanten is de mogelijkheid van one-stop-shopping. Van espressomachines tot uitklopbakken, van koffiemolens tot spoelstations en van melkkannen tot tampsystemen. ESW heeft het in huis en meestal direct vanuit voorraad leverbaar! Vanuit haar groothandelsfunctie biedt ESW bovendien een ruim assortiment bekende koffie- en theemerken, suiker, melk, Lattiz, koek en chocoladeproducten. Bovendien kunnen horeca én particuliere klanten worden getraind om de mooiste koffies te bereiden met de door ons geleverde apparatuur.

www.specialtycoffee.nl

In onze webshop specialtycoffee.nl  vindt u een groot deel van ons assortiment terug. Home apparatuur zoals de La Marzocco Linea Mini, Linea Micra en La Marzocco GS3 met daarbij vanzelfsprekend koffiemolens van La Marzocco, Mählkonig en Mazzer. Tevens vindt u hier alle benodigde baristatools en diverse soorten koffie.

Exclusief importeur van de prachtigste merken

Het portfolio van ESW bestaat volledig uit vooraanstaande en hoogwaardige nationale en internationale merken. We zijn met trots voor heel Nederland exclusief importeur van La Marzocco espressomachines (Pro en Home), Mahlkonig en Anfim espressomolens, Ditting winkelmolens en Puqpress automatische tampsystemen. Daarnaast leveren en servicen wij onder meer Wega Espressomachines, Mazzer molens, Bunn en Marco heetwatersystemen en Lattiz apparatuur. Ons koffie-groothandelsbedrijf levert onder meer Italiaanse merken als Barbera, illy, Segafredo en Lavazza en Nederlandse koffies als Friedhats, Mono, Bocca, Peeze, Boot en Hopper. 

Wij ontzorgen horeca ondernemers

Landelijk hardwareleverancier

Leverancier baristatools

Eigen technische dienst (Pro en Home)

Uitgebreid landelijk servicenetwerk met getrainde monteurs

Lokale koffie- en theegroothandel (Zuid-Holland)

Trainingscentre voor koffie- en hardwaretrainingen