La Marzocco espressomachines

Maak kennis met de beste professionele espressomachines

Espresso Service West is de exclusieve importeur van La Marzocco espresso-machines. La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit.

Onze professionele espressomachines

Stap binnen in onze showroom en laat u verwelkomen door een wereld van verfijning en innovatie in koffietechnologie. Ontdek niet alleen betrouwbare en hoogwaardige koffiemachines, maar laat u ook betoveren door hun prachtige ontwerpen en geavanceerde functies. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte espresso machine die past bij uw behoeften.

La Marzocco factory Italy

Handgemaakt in Florence

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker. Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.
Video afspelen