La Marzocco Linea Mini R

Ontdek de La Marzocco Linea Mini R, een ware verwennerij voor zowel de doorgewinterde barista als de enthousiaste beginner.
Met de optionele Brew-by-Weight functie en het verbeterde 
pre-infusiesysteem wordt je koffie naar een hoger niveau getild. Bovendien kun je de pompdruk eenvoudig aanpassen, waardoor je het resultaat van het maken van een espresso kunt beïnvloeden

Maar we bieden meer dan alleen een indrukwekkende machine. Onze toegewijde service staat altijd voor je klaar, of het nu gaat om technische ondersteuning, onderhoud of het delen van kennis. We zijn hier om jouw koffie-ervaring te verbeteren en je te begeleiden op jouw reis naar de perfecte espresso.

Met de La Marzocco Linea Mini R heb je niet alleen een espressomachine, maar een partner voor al je thuis- en buitengenoegens. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar presteert ook nog eens fantastisch, klaar om jarenlang aan al je koffiebehoeften te voldoen. Kom binnen in de wereld van La Marzocco en laat ons je begeleiden naar koffieperfectie.

La Marzocco Linea Mini R custom

Customize jouw La Marzocco Linea Mini

Wij kunnen al uw dromen waarmaken. Wij gebruiken componenten van La Marzocco, RB Craft en Pantechnicon Design. Bekijk de Instagram pagina’s van bovenstaande bedrijven om de mogelijkheden te zien. Behalve de standaard kleuren kunnen wij
uw La Marzocco Linea Mini poedercoaten of spuiten in elke gewenste RAL kleur.

Product informatie

Dubbele Boilers

Eenvoudige drukaanpassing

Ingebouwde Shot Timer

Back flush

Automatische Backflush en Stand-by Modus

Pro Touch Stoompijp

Barista Lights

Pre-infusie

Integratie met de La Marzocco Home App

Technische specificaties

La Marzocco factory Italy

Handgemaakt in Florence

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker. Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.
Video afspelen