La Marzocco Strada X

Beschikbare configuratie

Beschikbaar aantal groepen

In onze showroom ontdekt u het revolutionaire Strada-platform, ontworpen om creativiteit en aanpassingsvermogen te stimuleren, waardoor elke machine een uniek karakter krijgt. Gedurende twee jaar heeft La Marzocco samengewerkt met dertig van ‘s werelds beste koffieprofessionals, bekend als het “Street Team”, om deze espressomachine te perfectioneren. De naam Strada, wat ‘straat’ betekent in het Italiaans, is een eerbetoon aan hun inzet.

Kom langs en ontdek zelf de mogelijkheden van de La Marzocco Strada X in onze showroom. Met twee verschillende configuraties is er altijd een Strada die perfect past bij uw specifieke behoeften als barista of café. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de ideale espresso machine.

Product informatie

Dubbele Boilers

Aparte boilers optimaliseren het zetten van espresso en de stoomproductie.

Straight-in Portafilters

Ontworpen om de handelingen te vereenvoudigen die nodig zijn om de portafilter te plaatsen en de spanning op de barista met 12 keer te verminderen voor verbeterde prestaties en dagelijks gebruiksgemak.

Steam Flush

Houdt de groepen schoon met een automatische stoot stoom en een spoeling met heet water tussen extracties door.

Proportionele stoomklep - EP, EE, AV, ABR

Hendelvormige activering voor proportioneel magneetstoomventiel.

Warm Water Economizer

Hiermee kun je de temperatuur van het kraanwater voor thee fijn afstellen.

Dubbele PID (koffie en stoom)

Hiermee kun je de temperatuur van de koffie en de stoomboiler elektronisch regelen.

Pro Touch Stoompijpjes

Krachtige stoom en koel om aan te raken.

USB

Dit maakt het mogelijk om de firmware te updaten (AV, ABR) of drukprofielen te uploaden en downloaden (EP).

Smart Saturation

De Slimme Saturatie functie geïntroduceerd in de Strada X controleert de stroomsnelheid van het water om het giswerk uit de voorinfusie te halen en ervoor te zorgen dat er ultieme consistentie is.

Paddle-Based Programming

Een opnieuw ontworpen peddel zorgt ervoor dat de Strada X automatisch uw drukinvoer afstemt op een profiel dat de koffiepuck niet beschadigt en het ontstaan van kanaalvorming voorkomt.

 
 
 

Mass-Based Profiling

 Geïntegreerde weegschalen maken een nieuwe standaard mogelijk in precisie en herhaalbaarheid door het gebruik van drankmassa om de drukcurve te regelen.

Pro Touch Stoompijpen

Hoog presterende stoompijpen die koel aanvoelen.

Technische specificaties

La Marzocco factory Italy

Handgemaakt in Florence

La Marzocco maakt in Florence (Italië) al meer dan 90 jaar machines van de hoogste kwaliteit voor de professionele en thuisgebruiker. Traditie, innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die La Marzocco onderscheiden. Gespecialiseerd personeel ziet toe op elke fase in het productieproces voor elke machine, die per order wordt uitgevoerd. Op deze wijze wordt de eindeloze ervaring van de Bambi-broers al meer dan 90 jaar voortgezet.
Video afspelen